Hlavní navigace

Fenič kritizuje předčasné zveřejnění kandidátských projektů na ředitele ČT

30. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
30. 8. 2011

Filmový a televizní režisér, scenárista a producent Fero Fenič kritizuje předčasné zveřejňování kandidátských projektů na generálního ředitele České televize. Vítám postup Rady České televize, která chce zveřejnit projekty kandidátů na generálního ředitele ČT, na svých stránkách. Jako projev podpory jejích kroků bude můj projekt zveřejněn až na stránkách Rady ČT, kam podle mne patří především, uvedl Fenič pro server Mediář.cz.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Fero Fenič: pozměnil bych program ČT 4 a vrátil pořad typu Česká soda

Ke zveřejnění svého projektu přistoupili v minulých dnech například bývalý generální ředitel TV Nova Petr Dvořák, šéfdramaturgyně České televize Alena Müllerová nebo Tomáš Kouřim, který působí na pražském ČVUT. Ani Fero Fenič však do volby o nejvyšší post na Kavčích horách nevstupuje s čistým štítem. Podle původního vyjádření pro server DigiZone.cz totiž svou kandidaturu odmítl. Nevím, jestli to, co jsem v životě dělal a dělat budu, by se shodovalo s kandidaturou na generálního ředitele České televize, uvedl 16. srpna pro náš web, aby o několik dní později nakonec obrátil a svá slova vzal zpět.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).