Hlavní navigace

Google Analytics po dvou letech v češtině

14. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kolikrát jsme vám letos mohli oznámit, že Google lokalizoval některou ze svých služeb do češtiny? Bylo to mockrát. Další v řadě je Google Analytics, služba pro monitoring a analýzu návštěvnosti webových stránek. Česká lokalizace přichází zhruba dva roky po spuštění služby. Česká verze Google Analytics bude součástí Google AdWords. Ve společnosti Google usilujeme o to, abychom i českým inzerentům poskytli nástroj, jenž jim umožní měřit efektivitu jimi vynaložených nástrojů na marketing a oni pak…

Kolikrát jsme vám letos mohli oznámit, že Google lokalizoval některou ze svých služeb do češtiny? Bylo to mockrát. Další v řadě je Google Analytics, služba pro monitoring a analýzu návštěvnosti webových stránek. Česká lokalizace přichází zhruba dva roky po spuštění služby.

Česká verze Google Analytics bude součástí Google AdWords. Ve společnosti Google usilujeme o to, abychom i českým inzerentům poskytli nástroj, jenž jim umožní měřit efektivitu jimi vynaložených nástrojů na marketing a oni pak budou na základě těchto informací optimalizovat své podnikání, říká Brian Clifton z Googlu.

Jen připomínáme, že Google Analytics už nějaký čas mohou pro sledování svých blogů používat i blogeři, kteří blogují u nás na Lupě. Stejně tak je pro ně zdarma připraven program od Navrcholu.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).