Hlavní navigace

Google uvolnil AdWords Editor 6 v češtině

10. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nedávno vyšla nová verze programu Google AdWords Editor číslo 6.0. Připomínáme, že jde o bezplatný program pro správu reklamních kampaní v PPC systému Google AdWords. Podporovány jsou systémy Windows 2000 nebo novější a Mac OS X 10.4 a vyšší. K novinkám v AdWords Editor 6.0 podpora exportu statistik do formátu CSV a Google slibuje také šikovnější zacházení se zdvojenými klíčovými slovy či nové pokročilé vyhledávání. Došlo i na změny v uživatelském rozhraní a také přibyly nové klávesové zkratky.…

Nedávno vyšla nová verze programu Google AdWords Editor číslo 6.0. Připomínáme, že jde o bezplatný program pro správu reklamních kampaní v PPC systému Google AdWords. Podporovány jsou systémy Windows 2000 nebo novější a Mac OS X 10.4 a vyšší. K novinkám v AdWords Editor 6.0 podpora exportu statistik do formátu CSV a Google slibuje také šikovnější zacházení se zdvojenými klíčovými slovy či nové pokročilé vyhledávání. Došlo i na změny v uživatelském rozhraní a také přibyly nové klávesové zkratky. (Blog Google ČR)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).