Hlavní navigace

Hallmark se vrátil do nabídky digitálního balíčku Relax u UPC

9. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2008

Filmový a seriálový kanál Hallmark, který po určitou dobu nebyl u společnosti UPC Česká republika součástí služby UPC Digital, se vrátil do tematického balíčku Relax. Informuje o tom server tvCentrum. Stále jde o maďarskou verzi tohoto programu s českou audiostopou, takže jak připomíná web, diváci se mohou opět „těšit“ na vydatnou dávku reklamních přestávek od jižních sousedů Slovenska. Nadále v Relaxu zůstává i filmový kanál společnosti Metro-Goldwyn-Mayer, MGM.

Cena Relaxu je podle tvCentra 100 Kč, avšak stránky společnosti UPC hovoří pouze o polovině, tedy 50 Kč/měsíc. Relax je filmový balíček, který obsahuje 7 kanálů. UPC ho označuje jako programový koktejl pro celou rodinu složený z filmů, seriálů, romantických a detektivních příběhů, kriminální a sci-fi seriálů plus pořadů pro děti i příznivce moderního životního stylu. Relax si lze objednat k nejnižšímu programovanému balíčku Starter.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).