Hlavní navigace

Hospodářské noviny opouští Jan Klesla, odchází do Lidových novin

12. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Economia přišla o zkušeného reportéra z oblasti telekomunikací. Klesla přechází do LN jako zástupce šéfa ekonomiky a měl by se zaměřit i na nové projekty.

Redakci Lidových novin posílí kromě Jana KleslyRobert Schuster. Kleslovou specializací včetně zpravodajství z ICT by se teď měl v Hospodářských novinách věnovat pravděpodobně Michal Kopřiva. V redakci ekonomického deníku tak po necelých třech letech dochází opět ke střídání na pozici zpravodaje ze světa IT a telekomunikací. Klesla totiž přebral agendu po Ondřeji Malém, který se stal radním ČTÚ. 

Ve vydavatelství MAFRA by se Klesla kromě práce v deníku měl věnovat i přípravě nových printových projektů. „Chci se zaměřit na nové projekty, které nám umožní se věnovat ekonomickým tématům do hloubky,“ tvrdí. 

cif 24 - early cena - média

Podle šéfa redakce Lidových novin Veselina Vačkova to není poslední posila, která do redakce Babišova vydavatelství míří. „Věřím, že s posilami nejsme ještě u konce,“ tvrdí Vačkov v tiskové zprávě vydavatelství.

Nových projektů přitom přibývá. Chystá se tuzemská verze Businessweeku a už třetí číslo má za sebou časopis Reportér založený bývalým šéfredaktorem MF DNES Robertem Čásenským

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).