Hlavní navigace

Invia.cz loni vyplatila svým affiliate partnerům skoro tři miliony

6. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V souvislosti s (při)výdělkem reklamou na webových stránkách se v posledních měsících dost často mluví o Google AdSense, ale existují i jiné možnosti jako jsou například různé affiliate programy. K těm nejznámějším v našich končinách patří partnerský program online cestovní agentury Invia. Tento affiliate program funguje na principu umístění reklamního kódu a následné výplaty provize za proklik a zprostředkování prodeje zájezdu. V minulém roce byla tímto způsobem vyplacena českým webmasterům…

V souvislosti s (při)výdělkem reklamou na webových stránkách se v posledních měsících dost často mluví o Google AdSense, ale existují i jiné možnosti jako jsou například různé affiliate programy. K těm nejznámějším v našich končinách patří partnerský program online cestovní agentury Invia. Tento affiliate program funguje na principu umístění reklamního kódu a následné výplaty provize za proklik a zprostředkování prodeje zájezdu. V minulém roce byla tímto způsobem vyplacena českým webmasterům částka v celkové výši 2.816.514 korun a letos by měla být ještě vyšší. Předpokládáme, že v letošním roce, poté co jsme zavedli procentuální odměňování za prodané zájezdy, se povede našim partnerům ještě lépe a odhadujeme celkově vyplacenou částku kolem 4 milionů korun, uvedl Radek Gabčan, affiliate manager Invia.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).