Hlavní navigace

Jízda na půl plynu

19. 12. 2000
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Omlouvme se čtenářům za dnešní opožděné a rozsahem značně omezené vydání. Důvodem jsou technické problémy s naším databázovým serverem, které již několik dní řešíme. Věřím však, že veškeré potíže zítra všem vynahradí naše vánoční překvapení v podobě interaktivní povídky, kterou připravuje Jiří Donát. Preventivně raději vyvracím případné fámy, že dnešní omezené vydání nějakým způsobem souvisí se včerejší narozeninovou oslavou šéfredaktora tohoto serveru. Nesouvisí. :-)

Omlouvme se čtenářům za dnešní opožděné a rozsahem značně omezené vydání. Důvodem jsou technické problémy s naším databázovým serverem, které již několik dní řešíme. Věřím však, že veškeré potíže zítra všem vynahradí naše vánoční překvapení v podobě interaktivní povídky, kterou připravuje Jiří Donát.

Preventivně raději vyvracím případné fámy, že dnešní omezené vydání nějakým způsobem souvisí se včerejší narozeninovou oslavou šéfredaktora tohoto serveru. Nesouvisí. :-)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).