Hlavní navigace

Satelitní služba Magio Sat zveřejnila ceník i obsah programových nabídek

4. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 1. 2010

Společnost Slovak Telekom zveřejnila na svých webových stránkách dva dokumenty, které se týkají chystané satelitní platformy Magio Sat. Z nich je zároveň patrné, že nabídka je platná k 15. lednu. K tomuto datu tedy pravděpodobně začne Slovak Telekom nabízet komerční provoz této služby. První z dokumentů se týká programové nabídky, druhý tarifů na poskytování Magio Sat.

Programová nabídka satelitní platformy Magio Sat. Zdroj: Slovak Telekom

Jak se dalo předpokládat, základní nabídka označená jako Štart, nabídne všechny programy Slovenské televize, Markízy i JOJ a také stanici TV Lux. Chybět tu nebude ani veřejnoprávní Česká televize s kanály ČT 1 a ČT 2 a možná překvapivě také TV Prima, která však v současné době z nabídek kabelových operátorů na Slovensku mizí. Za tento balíček zaplatí zákazníci 12,95 €. Balíček Klasik oproti tomu nabídne 38 programů za cenu 18,95 €.

K TÉMATU:
Magio Sat nabídne interaktivitu i HD programy. Do Česka se zatím nechystá
Michal Diviš: Magio Sat sice nabídne interaktivitu, ale přes pevnou přípojku

BRAND24

Co se týká prémiových stanic, v balíčcích nebudou chybět Cinemax (7,35 €) nebo HBO (7,95 €). Pokud si pořídíte HBO MaxPak (Cinemax, Cinemax 2, HBO, HBO 2, HBO Comedy), vyjde vás ceý balík kanálů pouze na 9,95 €. Pro maďarsky hovořící diváky je připravena speciální nabídka s osmi tamními programy za cenu 1,95 €. Magio Sat bude startovat se třemi kanály ve vysokém rozlišení, za které si bude účtovat Slovak Telekom částku 3,95 €. Zřízení služby vyjde na 99,95 €, v případě samoinstalace na 19,95 €.

Platforma Magio Sat bude dostupná pouze abonentům na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).