Hlavní navigace

Lidové noviny spustily nový sportovní zpravodajský server

2. 4. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Lidové noviny tento týden spustily nový internetový sportovní magazín SportReport.cz. Od ostatních zpravodajských sportovních serverů (a že jich je na českém internetovém písečku už dost) se chce odlišovat aktivním zapojením fanoušků. Kromě zpravodajství o aktuálním sportovním dění bude server SportReport.cz přinášet množství názorů, komentářů, diskusi fanoušků, rozhovory, kuriozity a přestupové drby, slibuje tisková zpráva. Dlužno však dodat, že nic ze jmenovaného není převratnou novinkou,…

Lidové noviny tento týden spustily nový internetový sportovní magazín SportReport.cz. Od ostatních zpravodajských sportovních serverů (a že jich je na českém internetovém písečku už dost) se chce odlišovat aktivním zapojením fanoušků. Kromě zpravodajství o aktuálním sportovním dění bude server SportReport.cz přinášet množství názorů, komentářů, diskusi fanoušků, rozhovory, kuriozity a přestupové drby, slibuje tisková zpráva. Dlužno však dodat, že nic ze jmenovaného není převratnou novinkou, která by tu už na nějakém z konkurenčních magazínů nebyla. Názory fanoušků přetiskuje například server Fotbal živě provozovaný Českou televizí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).