Hlavní navigace

Lidovky.cz pořádají soutěž pro blogery

29. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetový zpravodajský portál Lidovky.cz pořádá soutěž BigBloger pro autory internetových deníčků nebo-li blogů. Soutěžící, kteří vzejdou z konkurzu, si na webu www.bigbloger.cz založí blog a každý den budou přispívat novým zápiskem na libovolné téma neporušující platné zákony. Samotní čtenáři rozhodnou, který blog se jim nejvíce líbí. Vítěz soutěže získá hlavní cenu, kterou je notebook. Nejlepší příspěvky mají šanci se prosadit i do tištěných Lidových novin. Více informací naleznete na http:…

Internetový zpravodajský portál Lidovky.cz pořádá soutěž BigBloger pro autory internetových deníčků nebo-li blogů. Soutěžící, kteří vzejdou z konkurzu, si na webu www.bigbloger.cz založí blog a každý den budou přispívat novým zápiskem na libovolné téma neporušující platné zákony. Samotní čtenáři rozhodnou, který blog se jim nejvíce líbí. Vítěz soutěže získá hlavní cenu, kterou je notebook. Nejlepší příspěvky mají šanci se prosadit i do tištěných Lidových novin. Více informací naleznete na http://bigblo­ger.zpravy.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).