Hlavní navigace

Mikroblogy.cz zacílí na známá jména

30. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mezi české mikroblogovací systémy míří další nováček. Projekt Mikroblogy.cz dnes stručně představil na konferenci WebTop100 jeden z jeho zakladatelů, Tomáš Jindříšek (působí v OgilvyInteractive). Kromě něj se za projekt postavili Božena Zbranková (Bezrealitky.cz) a Jan Řežáb. Trojice zakladatelů systém odkoupila od jeho autora Jana Nohejla, který u projektu zůstává jako technický ředitel.

Mezi české mikroblogovací systémy míří další nováček. Projekt Mikroblogy.cz dnes stručně představil na konferenci WebTop100 jeden z jeho zakladatelů, Tomáš Jindříšek (působí v OgilvyInterac­tive). Kromě něj se za projekt postavili Božena Zbranková (Bezrealitky.cz) a Jan Řežáb. Trojice zakladatelů systém odkoupila od jeho autora Jana Nohejla, který u projektu zůstává jako technický ředitel.

Mikroblogy.cz zacílí kromě běžných uživatelů také na známé osobnosti, které jejich prostřednictvím budou světu sdělovat své postřehy ve 160 znacích. Mezi oznámenými jmény je např. ředitelka českého Googlu Taťána le Moigne, modelka Tereza Maxová či novinář Radek John. Beta verze projektu poběží zhruba měsíc, poté Mikroblogy.cz přejdou do ostrého provozu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).