Hlavní navigace

NetClub s Liborem Malým již za týden

1. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už příští středu, tedy 8. října se budete moci v rámci NetClubu setkat s Liborem Malým, majitelem a ředitelem společnosti LMC, která provozuje servery prace.cz, jobs.cz a topjobs.sk. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím formuláře na již osmé moderované diskusní setkání NetClubu, který pořádá náš server Lupa.cz. Informace, reportáže a postřehy z minulých setkání NetClubu si můžete přečíst na stránkách NetClub blogu.

Už příští středu, tedy 8. října se budete moci v rámci NetClubu setkat s Liborem Malým, majitelem a ředitelem společnosti LMC, která provozuje servery prace.cz, jobs.cz a topjobs.sk. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím
formuláře na již osmé moderované diskusní setkání NetClubu, který pořádá náš server Lupa.cz. Informace, reportáže a postřehy z minulých setkání NetClubu si můžete přečíst na stránkách NetClub blogu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).