Hlavní navigace

NKS se bude dále zabývat úpravami společných antén

2. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
2. 3. 2009

Národní koordinační skupina (NKS) včele se Zdeňkem Duspivou počítá s aktualizováním dokumentu Stanovisko technické skupiny NKS, který je doporučením bytovým družstvům pro úpravu společných televizních antén. Sám Duspiva to uvedl v pátek na svém blogu. Doporučení NKS k STA se bude v případě potřeby aktualizovat v závislosti na aktuálních zkušenostech z plošného přechodu na digitální TV v Praze, konstatoval na svém blogu národní koordinátor.

K TÉMATU: Podívejte se na alternativy řešení příjmu v STA podle NKS

Zdeněk Duspiva zároveň uvedl, že autorský tým, který pro NKS a ČTÚ projekt zpracovává, bude doplněn o další odborníky, a to včetně těch z televize Nova. K dispozici je nyní i řada dalších zajímavých a originálních projektů a technických alternativ, o kterých bychom mohli jednat na Akademické skupině NKS, dodal. Dokument je v současné době rozdělen do pěti kapitol, ty jsou pak dále rozvedeny včetně finančních nákladů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).