Hlavní navigace

Obchody Applu mají problémy. Padají po celém světě

11. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Apple
Aplikační a hudební obchody Applu nemají dnes dobrý den. Uživatelé z celého světa hlásí výpadky služby.

iTunes Store, App Store i Mac App Store mají celý den výpadky především kvůli nefunkční službě iTunes Connect. Výpadky mají různou podobu – buď nefunguje webová stránka obchodu nebo se naopak nákup zasekne při nakupování v aplikacích. Informuje o tom server The Next Web.

Problémy se v různých variacích podle informací serveru objevují po celém světě. V Indii třeba lze stahovat aplikace, ale uživatel se nedostane k databázi písniček. Váznou i nákupy v aplikacích a nedostupné jsou v některých případech i iBooks. 


Zdroj: TNW

Do redakčního e-mailu serveru se scházejí ale i informace o tom, že nefunguje ani služba TestFlight, která slouží k tomu, aby vývojáři mohli rozeslat betaverze svým testerům. 

BRAND24

Diskutuje se i na dalších serverech. Přehled problémů už řeší v jednom z témat na serveru Reddit.

Podle Applu, který redaktoři TNW oslovili, se ale nic neděje. Nic o výpadcích netvrdí ani přehled systémů firmy. Server má ale potvrzené hlášení o problémech od čtenářů z celého světa. Příčiny výpadků tak nejsou zatím zřejmé. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).