Hlavní navigace

Ostravskou televizi Polar si bude možné naladit od zítra v multiplexu 3

28. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
28. 2. 2012

UVNITŘ FOTOmultiplexu 3 na Ostravsku a v okolí si bude možné naladit již od zítřka vysílání regionální televize Polar, která na ostro odstartuje 5. března. Stanice o tom informuje prostřednictvím svých internetových stránek. Promo smyčka, jež se zítra v síti 3 objeví, by měla obsahovat upoutávky na chystané vysílání, které si budou moci diváci od příštího pondělí pustit.

K TÉMATU: Ostravská televize Polar vstoupí do multiplexu 3, odstartuje 5. března

Stanice už zprovoznila také svůj profil na komunitním portálu Facebook, adresa: http://www.fa­cebook.com/te­levize.polar, na kterém bylo v době psaní této aktuality prozatím pouze 63 fanoušků. Televize už sem umístila také některé fotografie z kamerových zkoušek, kterých se zúčastnily její tváře Monika Žídková a Radek Erben. Diváci se budou moci podívat například na kulinářské pořady Jak šmakuje Moravskoslezsko nebo Jídlo, pití, žití s kuchařem Mirkem Horákem.

ČTĚTE TAKÉ: Ostravská televize Polar získala licenci pro DVB-T vysílání na severní Moravě

MMF24

Ostravskou televizi Polar bude možné naladit na Ostravsku a v okolí prostřednictvím vysílačů Hošťálkovice a Hladnov na kanálu 48, a to konkrétně v multiplexu 3 spolu se stanicí Prima love. Polar je další televizí, která bude v rámci této sítě vysílat. Jako první si to loni vyzkoušela pražská televize Metropol, s odstupem několika měsíců pak následovala plzeňská Zak TV a liberecká Genus Plus. Obě dříve patřily do dnes již neexistující sítě regionálních stanic R1 patřící pod hlavičku Prima Group.

Monika Žídková a Radek Erben ve studiu televize Polar. (Zdroj: Facebook)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).