Hlavní navigace

Přítelkyně? Jestli není lepší virtuální...

24. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tedy konkrétně nový 2D model. Americký student přišel se zdánlivě nesmyslným vynálezem, který má pomoci těm, kteří moc pracují a jejich přítelkyně je za to nemají rády. Bez dívky by bylo smutno, tak si mladík vymyslel virtuální milou.
Jan Handl

Ilustrace: Nenad Vitas

Drew Burrows je osmadvacetiletý mladík, který tvrdě pracuje na svých školních projektech a na přítelkyni, případně přítelkyně, nemá příliš času. New York Magazine přinesl krátkou zpověd jednoho z typických mužů, který nemá pro všechnu tu práci a zábavu vlastně ani čas na vztah. Drew prý nachází po nočním návratu domů vždy prázdnou postel. Žádný div, děvčata se v posteli moc často nezjevují sama od sebe.

Na univerzitě v New Yorku, kde si Drew kroutí svá studia, přišel na ideální řešení pro podobně postižené vrstevníky. V podstatě se jedná o krásnou brunetku, která je promítána na postel z projektoru umístěného přímo nad postelí. Dokonce prý reaguje na pohyby té druhé reálné osoby v posteli, je tichá a neruší. Její jediný problém je ten, že je jenom 2D. Ale pokud se chcete chlubit přátelům, že vedle vás spí pěkná bruneta, v podstatě nebudete lhát.

ebf - partner 1

Zajímavostí patentu je infračervené čidlo, které zaznamená Drewův pohyb v posteli. Díky tomu se nestane, že by Drew svou virtuální milou zalehl. Systém byl pojmenován INBED, což je více než trefné. 2D přítelkyně nespí, nejí, neotravuje. Bohužel nedělá ani další věci, kvůli kterým si mnozí z nás vlastně přítelkyně pořizují. Ovšem pokud někomu schází pocit, že není v posteli sám, je promítaná brunetka jednoduchým a elegantním řešením. Nu což, hlavně, že je Drew spokojen…

Když byl otázán, jak dlouho byl bez přítelkyně, odpověděl, že dost dlouho na to, aby ho napadl 2D model. Musím ale uznat, že nápad je jednoduchý, vtipný a neotřelý. Pokud jste si po přečtení prvních slov této glosy pomysleli, že bude pojednávat o nějakém supermoderním robotovi s perfektním ženským tělem, se kterým je možné kromě jiného provozovat i sex, tak se hluboce omlouvám…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je kromě jiného publicista, více informací najdete na LinkedIn. Na stránkách iNazor.net odkazuje na své články pro Lupu a další média. Ze všech vymožeností moderní doby má nejraději Twitter, zajímá ho historie a píše HistorieBlog.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).