Hlavní navigace

Satelitní služba Digi TV zařadila do nabídky FilmBox Extra 1 a FilmBox Family

29. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nabídka Filmbox je vůbec prvním programovým balíčkem u rumunského operátora. Ten v minulosti klientům poskytoval prémiový HBO MaxPak, ale už před lety ho vyřadil.

Zákazníci satelitní služby Digi TV se dočkali rozšíření programové nabídky o další stanice z portfolia společnosti SPI International. Jak už firma dříve na svém webu uvedla, chystala pro ně nový balíček FilmBox. Jeho realizace se nyní klienti rumunského operátora v České republice skutečně dočkali. Služba obsahuje konkrétně kanály FilmBox Extra 1 a FilmBox Family. Doposud mohli zákazníci Digi TV sledovat pouze stanici FilmBox. Celkem už tak jsou do programového rastru operátora zařazeny tři stanice společnosti SPI International.

K TÉMATU: Digi TV chystá první prémiový balíček, nabídne v něm Filmboxy

BRAND24

Při příležitosti zařazení nových stanic si Digi TV připravila pro své klienty akci. Pokud si balíček Filmbox objednají, získají ho na první tři měsíce zcela zdarma. Cena je, dá se říci, více než lidová. Za FilmBox Extra 1 a FilmBox Family zaplatí zájemci pouze 60 korun měsíčně. Balíček MixBox pro změnu nabízí SPI International divákům skrze satelitního operátora Skylink. V nabídce jsou ale nejen program v SD, ale i v HD rozlišení. Firma však musela před nedávném tuto službu redukovat díky krachu bulharského providera Satellite BG.

Parametry příjmu: Thor (0,8 stupně západně), 11766/V, SR 28000, FEC 7/8, norma DVB-S

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).