Hlavní navigace

Seznam příští týden "přepne" do nového e-mailu dalších 50 tisíc uživatelů

24. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Seznam.cz ukončil první fázi betatestu nového Emailu, který bude do ostrého provozu nasazován postupně v průběhu letošního roku. Změny, kterými Email prošel jsme popsali už dříve v samostatném článku. Nový Email od Seznamu Příští týden začnou zkoušet nový Email i první uživatelé, kteří se nepřihlásili do veřejného testování. Novou schránku tak bude mít k dispozici dalších 50 tisíc uživatelů.

Seznam.cz ukončil první fázi betatestu nového Emailu, který bude do ostrého provozu nasazován postupně v průběhu letošního roku. Změny, kterými Email prošel jsme popsali už dříve v samostatném článku.


Příští týden začnou zkoušet nový Email i první uživatelé, kteří se nepřihlásili do veřejného testování. Novou schránku tak bude mít k dispozici dalších 50 tisíc uživatelů.

Uživatele jsme předem upozornili a sami mohli pozvání zamítnout. Tímto krokem chceme zjistit, jak bude vyhovovat nový Email uživateli, který se sám dříve dobrovolně a se zvědavostí nepřihlásil do testu, říká Blanka Čárová, produktová manažerka Email.cz.

Zdroj: Sblog

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).