Hlavní navigace

T-Mobile nabízí balíček 2v1: mobilní tarif a připojení přes ADSL

6. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

T-Mobile začal dle očekávání „balíčkovat“ pevné a mobilní služby. Připomeňme, že loni převzal maloobchodní část Českých Radiokomunikací. T-Mobile již není synonymem jen pro mobilní služby. Jako integrovaný operátor chceme našim zákazníkům nabídnout na jednom místě všechny služby, které pro svou komunikaci potřebují, uvádí Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile. Novinkou v nabídce T-Mobilu je balíček 2v1, který spojuje datový tarif Internet ADSL Standard (nahé ADSL s rychlostí…

T-Mobile začal dle očekávání „balíčkovat“ pevné a mobilní služby. Připomeňme, že loni převzal maloobchodní část Českých Radiokomunikací. T-Mobile již není synonymem jen pro mobilní služby. Jako integrovaný operátor chceme našim zákazníkům nabídnout na jednom místě všechny služby, které pro svou komunikaci potřebují, uvádí Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile. Novinkou v nabídce T-Mobilu je balíček 2v1, který spojuje datový tarif Internet ADSL Standard (nahé ADSL s rychlostí downloadu až 8 Mbit/s) a vybrané mobilní hlasové tarify, které T-Mobile aktuálně nabízí domácnostem i firemním zákazníkům (např. Přátelé v síti, Rodina, Bav se, Mých 5):

BRAND24

Tabulka

Jak vidno z předešlé tabulky, možných kombinací je celá řada. Pro upřesnění dodejme, že v tabulce jsou ceny uváděny v českých korunách a včetně DPH. Zvýrazněnou kombinaci Rodina Promo zájemci získají za uvedených cenových podmínek jen po dobu prvních šesti měsíců využívání, přičemž si ji musí objednat do 31. března tohoto roku. T-Mobile má připravené také kombinace s hlasovými tarify pro podnikatele. Podrobnosti zájemci naleznou v tiskové zprávě nebo na webu operátora. Každopádně platí, že T-Mobile nyní může začít kombinací pevných a mobilních služeb mnohem razantněji konkurovat Telefónice O2, dosavadní jedničce na českém telekomunikač­ním trhu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).