Hlavní navigace

Telecom navrhnul ochranu před podvodnými dialery

27. 9. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Projektová komise Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí se zabývala návrhem Českého Telecomu na zamezení zneužívaní telefonních linek se zvláštním tarifem programy označovanými jako podvodné dialery. Podle návrhu by celková provolaná částka přes dialer měla být omezena na 2.000 korun za spojení. Při každém spojení by mělo uživateli být zobrazeno upozornění o minutové sazbě. Mě by celkem zajímalo, jak mi chce Telecom něco zobrazovat v počítači. Kdyby to bylo technicky možné,…

Projektová komise Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí se zabývala návrhem Českého Telecomu na zamezení zneužívaní telefonních linek se zvláštním tarifem programy označovanými jako podvodné dialery. Podle návrhu by celková provolaná částka přes dialer měla být omezena na 2.000 korun za spojení. Při každém spojení by mělo uživateli být zobrazeno upozornění o minutové sazbě. Mě by celkem zajímalo, jak mi chce Telecom něco zobrazovat v počítači. Kdyby to bylo technicky možné, reklamoval bych firewall. Ještě jsem ten článek nečetl, asi si kvůli němu koupím dnešní Euro. (ČN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).