Hlavní navigace

Top hostingy 2009: začalo veřejné hlasování

30. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tento týden se konečně rozběhlo veřejné hlasování dlouho dopředu avizované ankety Top hostingy 2009, kde si veřejnost může vybrat nejlepšího z již dříve přihlášených českých webhosterů. Hlasovat lze až do 1. listopadu ve třech kategoriích: nejlepší webhosting PHP + MySQL, nejlepší webhosting – ostatní technologie a nejlepší nabídka VPS. Výsledky soutěže budou vyhlášeny 18. listopadu 2009.

Tento týden se konečně rozběhlo veřejné hlasování dlouho dopředu avizované ankety Top hostingy 2009, kde si veřejnost může vybrat nejlepšího z již dříve přihlášených českých webhosterů. Hlasovat lze až do 1. listopadu ve třech kategoriích: nejlepší webhosting PHP + MySQL, nejlepší webhosting – ostatní technologie a nejlepší nabídka VPS. Výsledky soutěže budou vyhlášeny 18. listopadu 2009.

Konkurence v soutěži je velká, účastní se mimo jiné všechny největší webhostingové firmy v České republice. Očekávám proto, že bitva o první místa bude velice napínavá, říká Lukáš Nevosád, zakladatel webu Hostingy.cz, který anketu pořádá. Jedním z partnerů ankety je i náš sesterský server Root.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).