Hlavní navigace

Topfun už streamuje přes internet patnáct stanic, nově i Pětku a Sport 5

23. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V rámci služby Topfun Televize je Sport 5 dostupný za poplatek dvacet korun měsíčně, ke sledování Pětky se stačí pouze přihlásit. Samotný streaming je bezplatný.

Provozovatel videopůjčovny Topfun, společnost Topfun Media, rozšířil nabídku on-line streamingu o další dvě stanice. Jedná se konkrétně o nový celoplošný program Pětka – televizi „plnou české zábavy“ – a tematický kanál Sport 5, který se věnuje výhradně motorismu. V současné době je tak už prostřednictvím on-line videopůjčovny Topfun stremováno patnáct stanic různých žánrů, mimo jiné například kanály společnosti SPI International, česko-slovenská verze Fashion TV nebo Slovak Sport.TV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Topfun vyhlášen nejlepší online video službou neposkytovanou televizními vysílateli

Společnost Topfun Media zároveň oznámila, že se jí podařilo implementovat její videopůjčovnu úspěšně do televizorů značky Panasonic. Dostupná je ale pouze v modelech z letošního roku. Aplikace Topfun obsahuje všechny hlavní služby Topfun, tedy TVOD, kde jsou nabízeny zejména novinky majors studií, SVOD služby Topfun Start a Topfun Nonstop přinášejí za měsíční poplatek 49 Kč nebo 189 Kč balíček filmů s možností neomezeného sledování, přiblížil člen představenstva Topfun Media Radek Přikryl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).