Hlavní navigace

Towercom a T&T mají spřízněné vlastníky, říká Jaromír Glisník

1. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 7. 2008

Slovenská společnost Towercom, obdoba Českých Radiokomunikací, a česká společnost Trade&Technology (T&T), jeden ze dvou distributorů přístupových karet k satelitní službě CS Link, mají spřízněné majoritní vlastníky, ale nemají totožného majitele. Serveru DigiZone.cz to řekl výkonný ředitel T&T Jaromír Glisník.

K TÉMATU: Finančníci z J&T uvažovali o vstupu do satelitní služby CS Link

Máme spřízněné majoritní vlastníky a tomu odpovídá i složení představenstev našich firem. Předsedou představenstva je v obou případech Roman Fischer. Vlastníkem T&T ovšem není finanční skupina J&T, jak tvrdí pan Pohl, reagoval Glisník na nedávný rozhovor Leoše Pohla pro server DigiZone.cz. Totéž už dříve vyloučil mluvčí investiční skupiny J&T Petr Málek.

BRAND24

T&T a Towercom uzavřely smlouvu o spolupráci, na základě které T&T zajišťuje pro Towercom některé činnosti – např. zákaznický servis (naše call centrum v Ostravě obsluhuje zákazníky obou firem) a marketing – a Towercom poskytuje T&T programing (balíček Multi). Za naše služby si vzájemně platíme, včetně ziskové přirážky, tvrdí Glisník.

Tuto spolupráci považuji za velmi efektivní a věřím, že se bude v budoucnu dále rozvíjet. Naše společná zákaznická základna (počet aktivních karet) by snad ještě v letošním roce mohla dosáhnout půl miliónu abonentů. Na tom se již placená televize dá velmi dobře budovat, konstatuje šéf T&T.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).