Hlavní navigace

UPC mění pozice nových kanálů Novy a Primy v kabelovce. Dostaly přednostní místa

11. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tematické kanály Novy a Primy následují hned po základních českých programech, další televize posunula UPC na vzdálenější pozice, původně věnované slovenským kanálům

Na přednostní pozice ve svojí nabídce digitální kabelové televize přesunula společnost UPC nové tematické kanály skupin Nova a Prima. “Programy Novy – Telka, Fanda, Nova Cinema a Smíchov, nově najdete na pozicích 8–11. Prima Love, Prima Cool a nový dokumentární Zoom se usadí na pozicích 12–14,” informovala společnost na svých internetových stránkách. TV Barrandov, Pětka (pokud obnoví vysílání), Óčko, Šlágr TV, CS Film/CS mini/Horor Film a Kino Svět se z těchto výhodnějších míst posunují na původní pozice slovenských programů.

K TÉMATU: UPC chystá v kabelu přeskupení programů. Nových kanálů už je hodně

BRAND24

Slovenské televize dostanou v rámci služby UPC Digital vlastní multiplex a budou přesunuty na vzdálenější programové pozice. “Set-top boxy Kaon (nahrávací HD PVR box a nový HD box s nahráváním na USB disk) je zařadí za základní české programy, přijímače Handan (standardní set-top box a nahrávací DVR box) na konec přehledu programů,” uvedla UPC. Zákazníkům, kteří využívají CA modul s kartou vložený přímo do digitálního televizoru s kabelovým tunerem DVB-C, firma doporučila spustit automatické ladění programů.

Změny programových pozic v kabelové nabídce UPC bude docházet ode dneška do čtvrtka 14. února. “Jde zejména o seřazení nových programů Novy a Primy tak, abyste je nemuseli hledat,” vysvětlil operátor, proč k této změně přistoupil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).