Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: Start kanálu HBO 3, nových stanic od Digi TV a maďarské RTL 2

5. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Po promo spotech z domácí produkce vám server DigiZone.cz přináší také to nejlepší ze zahraniční televizní scény. Top událostí v Nizozemsku je start kanálů pod hlavičkou HBO.

Server DigiZone.cz práší svým čtenářům další sadu promo spotů, které jsme našli na serveru YouTube a v nedávné době se objevily na evropských placených kanálech. Zatímco před pár dny jsme vás informovali o novinkách na českých a slovenských obrazovkách, konkrétně na kanálech Film Europe a HBO, tentokrát bychom vám chtěli tedy zprostředkovat vybrané spoty, které se týkají zahraniční mediální scény.

VIDEOGALERIE: Nový kanál plný Jamese Bonda, premiéry britské Sky a identy Canal+

  • Označení HBO 3 je pro kanál HBO trochu neobvyklé, přesto se této stanice dočkali diváci v Nizozemsku. Odstartovaly tu i programy HBO HD a HBO 2.
  • HBO HD Nederland nabízí podobný programming jako jeho česko-slovenská verze. Stanice odstartovala před pár dny – 1. Října
  • Ačkoliv diváci Digi TV jsou si zvyklí stěžovat na její obrazovou kvalitu, prezentace dokumentárního kanálu Digi Life je na velice vysoké úrovní. Program odstartoval 1. října.
  • Spolu se startem Digi Life se diváci dočkali i sesterského programu Digi World. Ten bude mimo jiné konkurencí stanici Discovery World.
  • 1. říjen byl vůbec bohatý na start nových televizních programů. Jednoho se dočkali i diváci v Maďarsku. Komerční stanice RTL II je od počátku dostupná na satelitu Thor. Nabízí zahraniční seriály i vlastní tvorbu
  • A nakonec si necháváme to nejlepší – start tematické stanice Sky Cinema 007, která se, jak již název napovídá, věnuje výhradně filmové produkci o Jamesi Bondovi. Program je po dobu jednoho měsíce exkluzivně dostupný v satelitní placené televizi Sky ve Velké Británii a v Itálii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).