Hlavní navigace

Vyzkoušejte štěstí a vyhrajte na ČRo 1 přijímač pro digitální rozhlas

15. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
15. 12. 2011

Příbramská společnost Teleko připravila ve spolupráci s Českým rozhlasem soutěž pro jeho posluchače o přijímače Pure sloužící pro poslech digitálního rozhlasu DAB a DAB+. Serveru DigiZone.cz to oznámil jednatel operátora Tomáš Řapek. Soutěž proběhne poprvé dnes přibližně ve 12:45 na ČRo 1 – Radiožurnálu a v dalších dnech pak ve stejný čas.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Teleko upravilo datové toky dvou stanic digitálního rozhlasu DAB+

Teleko je v České republice zatím jediným operátorem, který šíří rozhlasové stanice v normách DAB a DAB+. Součástí jeho rozhlasového multiplexu, který je dostupný v Praze, Příbrami, Brně a na Ostravsku, jsou stanice Českého rozhlasu, Rádio Gama, křesťanský Proglas a také vybraná italská rádia pod hlavičkou RTL. V budoucnu chtějí Teleku konkurovat i České Radiokomunikace, které ovšem odmítají použít pro šíření signálu takzvané L pásmo a preferují naopak frekvenční rozsah po uvolněném TV vysílání, takzvané III. TV pásmo. Teleko je také provozovatelem e-shopu na adrese www.pureradio.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).