Hlavní navigace

WebsiteSpark od Microsoftu chce podpořit české tvůrce webových stránek

16. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o dostupnosti programů BizSpark a DreamSpark i pro české firmy resp. studenty. Český Microsoft nyní na tyto své dva programy navazuje novinkou zvanou WebsiteSpark. Jde o program na podporu profesionálních tvůrců webových stránek a internetových projektů z řad tuzemských živnostníků a malých firem s maximálně deseti zaměstnanci. WebsiteSpark je zaměřen hlavně na podporu těch začínajících, kterým bez vstupních poplatků poskytne softwarové technologické…

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o dostupnosti programů BizSpark a DreamSpark i pro české firmy resp. studenty. Český Microsoft nyní na tyto své dva programy navazuje novinkou zvanou WebsiteSpark. Jde o program na podporu profesionálních tvůrců webových stránek a internetových projektů z řad tuzemských živnostníků a malých firem s maximálně deseti zaměstnanci. WebsiteSpark je zaměřen hlavně na podporu těch začínajících, kterým bez vstupních poplatků poskytne softwarové technologické zázemí a má zprostředkovat i kontakty v oboru. Po opuštění programu po třech letech pak účastníci zaplatí stodolarový poplatek.

Zdarma však už při vstupu do programu získají tři licence vývojářského balíku Visual Studio 2008 Professional Edition, dvě licence nástroje Expression Web 3 a jednu licenci pro Expression Studio 3, dvě produkční licence k programům Windows Web Server 2008 a SQL Server 2008 Web Edition. Součástí programu je také neomezený přístup k řízeným technickým diskusím na vývojářském portálu MSDN doplněný o zvláštní nabídky serverhostingu od partnerů programu, kterými jsou u nás Active 24, Web4U a Zoner. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).