Hlavní navigace

Začíná dvoudenní konference věnovaná elektronickým komunikacím

27. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 4. 2010

Občanské sdružení Česká asociace elektronických komunikací (ČAEK) pořádá dnes a zítra v hotelu Crowne Plaza Prague dvoudenní výroční konferenci, která nese podtitul Placený obsah sítí a služeb elektronických komunikací. K tomuto tématu se její organizátoři rozhodli přistoupit na základě aktuálního vývoje v oblasti televizního vysílání a také ISP služeb.

Výroční konference je určena všem provozovatelům digitálních kabelových a satelitních televizí, výrobcům a zástupcům televizních programů, společnostem dodávajícím technologie pro výrobu, distribuci a zpracování signálu, výrobcům a dodavatelům spotřební elektroniky a také odborníkům a veřejnosti. Co se týká programu, o úvodní slovo a přivítání účastníků se postará v půl desáté dopoledne ministr vnitra Martin Pecina.

Tipy C

První panelová diskuse se bude věnovat zákonům schváleným Evropským parlamentem a dalšími orgány a jejich následnou implementací do českého právního řádu. Mezi účastníky bude například generální ředitel české pobočky kabelového a satelitního operátora UPC Václav Bartoň. Server DigiZone.cz by neměl chybět ani na třetím bloku, který bude věnován obsahu služeb mobilních komunikací. Mezitím se bude konat tisková konference při příležitosti představení programů pod hlavičkou CS TV, které se náš web bude účastnit.

Ve středu bude konference pokračovat, její kompletní program naleznete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).