Hlavní navigace

Zpravodajská televize Z 1 zahájila pracovní nábor

8. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
8. 12. 2007

AKTUALIZOVÁNO Redaktoři, moderátoři, kameramani, technici, produkční i asistenti, to jsou všechno profese, které chce nyní nabrat do týmu chystaná digitální zpravodajská televize Z 1. Na internetových stránkách Z1tv.cz najdou zájemci celkem 15 druhů volných pracovních pozic. Televize, která v příštím roce zákonnou cestou znovunabyde svojí licence pro zemské digitální vysílání, nabízí svým budoucím zaměstnancům možnost podílet se na vzniku nového fenoménu ve zpravodajství a publicistice. Uzávěrka přihlášek je 15. ledna 2008.

Zatímco u kameramanů, techniků a střihačů žádá stanice Z 1 od uchazečů většinou tří až pětiletou praxi, zájemci o posty televizní redaktorů, moderátorů nebo asistentů mohou zkusit své štěstí jen se středoškolským nebo vysokoškolským vzděláním. Případné pracovní zkušenosti v oboru jsou samozřejmě i tady výhodou.

cif 24 - early cena - média

Ředitel připravované zpravodajské stanice Martin Mrnka už minulý týden pro server DigiZone.cz uvedl, že nově přijatých zaměstnanců by mělo být asi 25. Společnost První zpravodajská jako provozovatel stanice Z 1 podepsala 5. prosince také nájemní smlouvu k užívání budovy Hall Office Park v ulici U Pergamenky v pražských Holešovicích. Nová televize by měla začít vysílat do konce první poloviny roku 2008.

9. prosince 2007, 15:45 – Martin Mrnka zpřesnil pro server DigiZone.cz předpokládaný počet zaměstnanců této připravované televize. Celkový počet zaměstnanců Z 1 bude přes sto lidí. Údaj 25 zaměstnanců, který jsem řekl panu Potůčkovi, se vztahuje k těm, kteří nastoupí 1. ledna, napsal v diskusi k této aktualitě sám ředitel Z 1.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).