Hlavní navigace

Czech Open Source 2010 začíná nominacemi

15. 3. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnešní dnem se otevírá nový a již pátý ročník ankety Czech Open Source, kterou opět pořádá náš sesterský server Root.cz. Široká internetová veřejnost nyní může až do 4. dubna 2010 nominovat své osobní favority v kategoriích software, projekt, akce, firma, blog a osobnost české open source scény. Je možné zaslat nominační hlas i do jen některých zvolených kategorií. Deset nejčastěji nominovaných v každé kategorii poté postupuje do finálního hlasování, které potrvá od 12. dubna do 16. května…

Dnešní dnem se otevírá nový a již pátý ročník ankety Czech Open Source, kterou opět pořádá náš sesterský server Root.cz. Široká internetová veřejnost nyní může až do 4. dubna 2010 nominovat své osobní favority v kategoriích software, projekt, akce, firma, blog a osobnost české open source scény. Je možné zaslat nominační hlas i do jen některých zvolených kategorií. Deset nejčastěji nominovaných v každé kategorii poté postupuje do finálního hlasování, které potrvá od 12. dubna do 16. května tohoto roku. Hlasovat v něm opět bude moci internetová veřejnost. Podrobnější informace nabízí dnešní článek Nominujte nejlepší české open-source projekty!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).