Hlavní navigace

Google StreetView zachytil na zajímavých fotkách i nahého řidiče

21. 10. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Short Google Street View Autor: 21971
Další výběr zajímavých snímků, které jste našli v Google StreetView, přinesl jak první cenzuru, tak nahého řidiče autobusu. Od pokut a maminek vrhajících se pod kola se dostaneme až k řidičovi, který to v přímém přenosu napařil do značky. Život v Česku tak, jak ho zachytila kamera...

Pokud jste vynechali první díl, podívejte se samozřejmě i na něj, jinak se bez dlouhých úvodů pustíme do další várky vašich fotografií, za které děkujeme!

Našli jste zajímavý záběr na Google StreetView?

Pošlete nám obrázek z obrazovky a ideálně link ze StreetView, o jakou lokaci šlo, a když se nám obrázek bude líbit, odměníme jej nějakým drobným dárkem. Posílejte e-mailem na redakce -zavináč- lupa.cz

Nahý řidič autobusu

Vedro je vedro, tenhle řidič autobusu neváhal odhodit na konečné šaty, jenže měl tu smůlu, že ho zachytilo auto na snímky pro StreetView. A tím se stal asi momentálně nejslavnějším řidičem autobusů v Česku, protože lovcům zajímavých fotek ze StreetView nezůstal skryt. Co to vůbec dělá? Nevíme… Živý link, zaslal Michal Veselý. Google Street View: nahý řidič

Pohoda pro opalování

Je zřejmé, že Google autíčko nás fotilo právě v momentě, kdy letní vedra vrcholila. Což svádělo mládež a zejména dívky k plavkám a opalovačce. Takhle zachytila kamera pohodičku před studentskými kolejemi na Jižním Městě v ulici Technologická. Zaslal Karel Novotný. Živý link. Google Street View - studenti v Technologické

Anonymizovaný politik

StreetView zasáhl i do předvolebního boje. V rámci politické korektnosti, nebo dost možná proto, aby se lidem surfujícím virtuálními ulicemi neudělalo šoufl, bylo tvrdě zasaženo vůči identitě kandidáta. Zdalipak poznáte, kdopak na fotce je? Živý link zaslal Michal Beneš.

Google Street View: Anonymizovaný politik

Maminka na silnici

Na silnici se dějí různé věci. Další téměř akční scénu zachytila kamera v Příbrami v ulici K.H Máchy, kde se maminka vrhá do silnice, aby zachránila vypadlé věci, zatímco synáček ji nezúčastněně pozoruje. Snad stačilo auto s kamerou zabrzdit včas; podle toho, že další snímky nemají rudý přeliv, soudíme, že ano. Zajímavé je prohlédnout si scénu živě, protože kamera ji snímala na několika snímcích a je vidět, jak maminka nakonec opravdu vše zachránila a naložila do vozíku. Živý link – a jděte vpřed. Zaslal P. Štěrbák.

Google Street View - maminka pod kola

Na nákupu

Těžko vysvětlovat, že jste chtěli něco vyhodit. Tohoto pána si díky StreetView budeme pamatovat jako někoho, kdo chtěl levně nakoupit. Živý link zaslal Medvěd.

Google Street View Na nákupu

Rozdvojená policie

StreetView je také dobrá příležitost vidět, že Policie se může doslova přetrhnout, aby se ukázala v lepším světle a akceschopná. V tomto případě to vzalo policejní auto doslova. Názory, že jde o špatně sesazené fotografie, odmítáme jako pomlouvačné. :) Živý link zaslal Tomáš Brukner.

Google Street View rozdvojená policie

Pokutička bude

Tentokrát je policie nerozdvojená a městská. A řidič dostává pokutičku. Živý link zaslal Martin Šenk.

Google Street View Pokutička

Přísně tajné

A copak je na dalším snímku? To se nesmíte dozvědět, to je tajné! Tak tajné, že Google fotku vyřadil. Že by Larry Page na procházce Prahou? Živý link zaslal Jan Mašek.

Google Street View tajné

Vypráno

Z Berounské hráze pochází další snímek. Povšimněte si celkové kompozice – rameno je rozmazáno, do obličeje se rozmazávací nástroj netrefil. Živý link zaslal Jindřich Tuček.

Google Street View Vypráno

Ufoni útočí?

Někdy se na fotografiích objeví úkaz, který by potěšil záhadology. Jenže třeba tohle se při podrobnějším zkoumání ukáže být motýl a nikoliv útočící mimozemské plavidlo… Živý link zaslal Jiří Kosmák.

cif 24 - early cena - média

Google Street View - Motýlek na skle

Nabořil to do značky

Google vozítko zřejmě nepředstavuje pro normální řidiče něco, s čím by se na silnici setkávali často. Možná i to svedlo jednoho řidiče do čerstvého setkání se značkou. Když si situaci živě protrasujete, zjistíte, co a jak se stalo. Živý link zaslal CC.

Google Street View - Nabořil značku

A co vy? Našli jste zajímavý snímek? Zašlete nám jej na e-mail redakce -zavináč- lupa.cz … A pokud se nám jich dostatek sejde, zase se můžete těšit na výběr toho nejlepšího!

Který snímek je podle vás nejlepší?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).