Hlavní navigace

iDNES.cz má novou hlavu, šéfredaktorkou je Naděžda Petrová

31. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mafra
Zpravodajský server vydavatelství Mafra po roce mění šéfredaktora. Ondřeje Tolara střídá dosavadní ředitelka redakce.

Naděžda Petrová se stává šéfredaktorkou iDNES.cz. Dosavadní šéfredaktor Ondřej Tolar ve funkci končí k poslednímu srpnovému dnu, píše server.

Petrová pracovala od roku 1998 jako editorka v deníku MF DNES a v roce 2000 přešla do vznikající redakce iDNES.cz. V roce 2005 se stala zástupkyní šéfredaktora serveru. V letech 2012 – 2014 pracovala jako šéfeditorka v Centru zpravodajství Českého rozhlasu.

Do Mafry se vrátila v říjnu loňského roku, kdy nastoupila na pozici ředitelky redakce, která se uvolnila po povýšení Ondřeje Tolara na post šéfredaktora serveru. Tolar pro změnu ve funkci nahradil Michala Hanáka, který se stal šéfem divize Mafra Digital a členem představenstva firmy.

MMF24

"Byla to hezká profesní léta, děkuji všem svým spolupracovníkům a přeji redakci iDNES.cz pod vedením Nadi Petrové jen to nejlepší,“ komentoval podle iDNESu svůj odchod Tolar.

Do Mafry nedávno z Českého rozhlasu zamířil také Martin Ondráček, který letos v květnu převzal odpovědnost za digitální obsah Mafry. Prvním novým projektem pod jeho taktovkou je zábavný videoserver Playtvák.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).