Hlavní navigace

Připomínáme: Křišťálová Lupa a Czech Internet Forum 2008

13. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Připomínáme, že už jen do neděle 26. října, tedy pouze necelé dva týdny, lze hlasovat v anketě Křišťálová Lupa 2008. Vybírat můžete nejlepší weby a projekty v sedmi kategoriích: e-shop, veřejný sektor, freemail, vyhledávač, zpravodajství, zábava, magazín, blog a komunitní server. V každé vyhlašované kategorii máte na výběr z pěti širokou internetovou veřejností nominovaných adeptů na ocenění. Všichni registrovaní hlasující budou zařazeni do slosování o zajímavé ceny. Výsledky ankety budou…

Připomínáme, že už jen do neděle 26. října, tedy pouze necelé dva týdny, lze hlasovat v anketě Křišťálová Lupa 2008. Vybírat můžete nejlepší weby a projekty v sedmi kategoriích: e-shop, veřejný sektor, freemail, vyhledávač, zpravodajství, zábava, magazín, blog a komunitní server.

V každé vyhlašované kategorii máte na výběr z pěti širokou internetovou veřejností nominovaných adeptů na ocenění. Všichni registrovaní hlasující budou zařazeni do slosování o zajímavé ceny. Výsledky ankety budou vyhlášeny na slavnostním večeru 27. listopadu 2008, kde bude rovněž vyhlášen projekt roku a bude také udělena anticena. O těchto dvou speciálních kategoriích částečně na základě i vašich dřívějších nominací bude rozhodovat odborná porota.

Blíží se také odborná konference Czech Internet Forum 2008.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).