Hlavní navigace

Microsoft chystá PPC reklamní systém pro obsah

22. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na konferenci Search Engine Startegies mluvila Natalia Menezes z Microsoftu o spuštění vlastního reklamního systému na bázi PPC pro obsah. Marketingová společnost Ataxo ve svém blogu nabízí pohled pod pokličku skrze neoficiální informace získané od zástupců Microsoftu na výše zmíněné konferenci. Pokud bychom tyto informace vzali za bernou minci, tak Microsoft PPC pro obsah spouští dnes a nejdříve se objeví pouze v síti Microsoftu. Časem dojde i na partnerské weby včetně Facebooku, o kterém se v…

Na konferenci Search Engine Startegies mluvila Natalia Menezes z Microsoftu o spuštění vlastního reklamního systému na bázi PPC pro obsah. Marketingová společnost Ataxo ve svém blogu nabízí pohled pod pokličku skrze neoficiální informace získané od zástupců Microsoftu na výše zmíněné konferenci.

Pokud bychom tyto informace vzali za bernou minci, tak Microsoft PPC pro obsah spouští dnes a nejdříve se objeví pouze v síti Microsoftu. Časem dojde i na partnerské weby včetně Facebooku, o kterém se v poslední době hodně mluví. Ze začátku bude reklama jen pro USA, ale plánuje se postupné rozšiřování. Reklama, která bude jen v textové formě, se bude moci zacílit podle demografických parametrů a systém bude založen na klíčových slovech, podle kterých bude vybírat relevantní obsah.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).