Hlavní navigace

Slovenský kanál musiq1 upravil své logo

8. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 9. 2009

Hudební televize musiq1, která nedávno expandovala prostřednictvím kabelové sítě společnosti UPC Česká republika také do tuzemska, v souvislosti s tímto krokem provedla mírnou úpravu své grafického vizuálu. Ta se týká loga. Dříve bylo bílé s názvem stanice musiq1, nyní je zbarveno do tmavého odstínu a k názvu stanice přibyla přípona sk, aby bylo jasné, že jde o televizi ze Slovenska. Ve smyčce se střídá s dovětkem tv.

Kromě kabelové sítě UPC např. vysílá musiq1 také na satelitu Thor z pozice 0,8 st. východně, a to nekódovaně. Její signál je tak možné bez problémů zachytit v Rakousku, Maďarsku, Polsku ale i dalších státech. Musiq1 se orientuje především na mladou generaci ve věku 15–30 let. Je výjimečná množstvím vysílaných klipů slovenských a českých interpretů a skupin. Ve svém vysílání dává rovněž prostor profilovým rozhovorům s hudebními umělci a tvůrci. Spolupracuje též s českou internetovou televizí Bedna.TV.


Nová podoba loga hudebního kanálu musiq1. Foto: autor

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).