Hlavní navigace

Stable.cz: k hostingu bezpečnostní software zdarma

20. 2. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Poskytovatelé webhostingu se v poslední době předhánějí v různých akcích pro nové zákazníky. Nedávno Active 24 přišlo s nabídkou dárku v podobě optické myši k hostingu na platformě MS Windows, nově konkurenční Stable.cz pro změnu rozdává licenci k bezpečnostnímu nástroji Spy Sweeper, který chrání před spywarem, adwarem, rootkity, trojany. dialery nebo phishingem. Nabídka platí pro klienty, kteří si v období mezi 19. únorem a 16. březnem objednají hosting ve variantě Standard či Profi. (Tisková…

Poskytovatelé webhostingu se v poslední době předhánějí v různých akcích pro nové zákazníky. Nedávno Active 24 přišlo s nabídkou dárku v podobě optické myši k hostingu na platformě MS Windows, nově konkurenční Stable.cz pro změnu rozdává licenci k bezpečnostnímu nástroji Spy Sweeper, který chrání před spywarem, adwarem, rootkity, trojany. dialery nebo phishingem. Nabídka platí pro klienty, kteří si v období mezi 19. únorem a 16. březnem objednají hosting ve variantě Standard či Profi. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).