Hlavní navigace

Stanice Fine Living HD bude brzy dostupná v České republice i na Slovensku

1. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Pozice 23,5 stupně východně bude fungovat jako takzvaný distribuční feed. Znamená to, že program zde bude dostupný v nejvyšší možné kvalitě.

Lifestylový kanál Fine Living začne brzy vysílat na českém a slovenském trhu ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Provozovatel stanice, společnost Scripps Networks Interactive, o přesném termínu startu prozatím nehovoří, nicméně již uzavřela distribuční dohodu s M7 Group, která je provozovatelem satelitního operátora Skylink a také služeb Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Klienti zmíněných operátorů tak budou mít k dispozici od této firmy i programy Travel Channel HD a Food Network HD. Ten je od dnešního dne oficiálně dostupný v češtině.

MMF24

K TÉMATU: Food Network a Fine Living využijí pro distribuci satelitní pozici Skylinku

Pozice 23,5 stupně východně bude fungovat jako takzvaný distribuční feed. Znamená to, že program zde bude dostupný v nejvyšší možné kvalitě a bude sloužit i pro další operátory (nejen) v České republice a na Slovensku, kteří o něho projeví zájem. Po úspěchu našich kanálů Travel Channel HD a Food Network HD jsme rádi, že můžeme rozšířit partnerství s M7 Group na distribuci kanálu Fine Living v HD kvalitě, konstatoval šéf Scripps Networks UK a oblasti EMEA (Europe, Middle East, Asia) Phillip Luff. Jako velký závazek chápe distribuci kompletního portfolia Scripps i viceprezident M7 Group Bill Wijdeveld.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).