Hlavní navigace

Satelitní služba UPC Direct se změní na freeSAT. Nabídne i programy zdarma

2. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 9. 2011

LOGO UVNITŘ Satelitní služba UPC Direct se přejmenuje na freeSAT a čeká ji řada změn. Vyplývá to z informací, které má k dispozici server DigiZone.cz. Tomu je poskytl jeden z obchodních partnerů operátora. K oficiálnímu představení novinek má dojít až příští týden, kdy do Prahy přijede nejvyšší vedení UPC DTH. Redakce našeho webu na akci nebude chybět.

DOKUMENT: Upravená verze dopisu, kterou obdrželi partneři UPC DTH (PDF, 269 kB)

Jako přirozené vyústění všech postupných změn od transferu společnosti do Lucemburska, přes přesměrování služby na nové satelity Thor, rozšíření programové nabídky včetně HD programů, agresivnější cenovou politiku, jsme přistoupili k přejmenování služby ze stávajícího názvu UPC Direct na freeSAT, a to včetně změny stávajícího loga, uvádí se v materiálu pro obchodníky, který má DigiZone.cz k dispozici. Pod dopisem je podepsán regionální ředitel marketingu a obchodu Jiří Kraval.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima love od 1. září v nabídce satelitní služby UPC Direct

UPC DTH chystá podle svých slov nejširší programovou nabídku a spousta cenově výhodných balíčků, které oslovi každého podle jeho chuti a finančních možností. Novinkou bude také takzvaná freeSAT karta bez měsíčních poplatků, za níž zaplatí zákazník pouze 500 Kč jednorázový aktivační poplatek a 500 Kč roční administrativní poplatek a má k dispozici přes 21 nejsledova­nějších televizních kanálů. freeSAT se chce odlišit od sesterské služby UPC, což je také jedním z důvodů, proč přistupuje k tomuto kroku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).