Hlavní navigace

Za týden odstartuje veřejnoprávní multiplex v dalších dvou lokalitách

23. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
23. 9. 2008

Přesně za týden v úterý 30. září odstartuje digitální terestrické vysílání v dalších dvou lokalitách České republiky. Česká televize spustí tzv. veřejnoprávní multiplex v jižních Čechách z vysílače Kleť a středních Čechách z Cukráku. Již nyní upozorňuje diváky kanálu ČT2 ve vysílání piktogram a informační lišta na skutečnost, že pokud si nepořídí set-top-box, o signál tohoto programu přijdou. S digitálním přijímačem naopak divák získá navíc programy ČT24 a ČT4 Sport a těšit se může také na čistě digitální stanice Českého rozhlasu Rádio Wave, ČRo D-dur a ČRo Leonardo.

MMF24

K TÉMATU: NOVINKA: DigiZone.cz aktualizoval přílohu Regiony a mapy pokrytí

V souvislosti s přechodem na digitální vysílání v těchto oblastech aktualizoval server DigiZone.cz svou přílohu Regiony a mapy pokrytí. Úvodní stránku přílohy Regiony doplnila přehledná tabulka všech ucelených oblastí, po kterých se podle Technického plánu přechodu (TPP) a rozvojových plánů operátorů jednotlivých multiplexů bude rozšiřovat zemské digitální televizní vysílání do jednotlivých regionů České republiky. Na své si zde přijdou tedy i obyvatelé Českobudějovicka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).