Hlavní navigace

Do Google Apps přibudou nové služby, včetně Google Readeru

11. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Google hodlá v dohledné době do balíčku Google Apps zařadit i další své služby, které zatím řadovým uživatelům nabízí samostatně. Google Apps v současnosti obsahuje Gmail a Google Talk, Google Docs, Google Calendar nebo Google Sites. Zájemci mohou těchto služeb díky Google Apps využívat na vlastní doméně. Ještě letos se k nim má přidat webová RSS čtečka Google Reader nebo služba Picasa Web Albums pro publikování fotek. Součástí balíčku Google Apps nově bude i Blogger.com. Ten již sice umožňuje…

Google hodlá v dohledné době do balíčku Google Apps zařadit i další své služby, které zatím řadovým uživatelům nabízí samostatně. Google Apps v současnosti obsahuje Gmail a Google Talk, Google Docs, Google Calendar nebo Google Sites. Zájemci mohou těchto služeb díky Google Apps využívat na vlastní doméně. Ještě letos se k nim má přidat webová RSS čtečka Google Reader nebo služba Picasa Web Albums pro publikování fotek. Součástí balíčku Google Apps nově bude i Blogger.com. Ten již sice umožňuje provoz blogu na vlastní doméně uživatele, ale zařazení do Google Apps má blogování usnadnit.

Propojení s Google Apps se má týkat i reklamního systému Google AdWords, služby Google News pro sledování zpravodajství nebo notoricky známého videoportálu YouTube. Cílem prý je, aby uživatelé Google Apps nemuseli už k dalším službám z nabídky Googlu používat více účtů. S rozšiřováním Google Apps se začne letos na podzim a týkat se bude všech edic, včetně té základní – bezplatné, která je populární i mezi řadovými nefiremními uživateli. (Official Google Enterprise Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).