Hlavní navigace

Ve vedení Internet Info končí Ján Simkanič, velení přebírá Marek Antoš

25. 6. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po osmnácti letech končí v čele firmy Internet Info, která vydává i server Lupa.cz, výkonný ředitel Ján Simkanič. Odchází do nově vznikajícího deníku.

Zakladatel a většinový majitel Internet Info (vydavatele serveru Lupa.cz – pozn. redakce) Marek Antoš se vrací ke každodennímu řízení své firmy. Na pozici výkonného ředitele nahradí Jána Simkaniče, který ze společnosti odejde k 30. červnu 2018.

„Internet Info mi přirostlo k srdci a jsem mu nesmírně vděčný za velké množství zážitků, zkušeností a projektů. Vždy mu budu přát jen to nejlepší, protože v mediálním světě je jen málo podobných firem. Neodchází se mi snadno, ale přišel ten správný čas,“ říká Simkanič.

Ve firmě začínal jako redaktor finančního serveru Měšec.cz, od roku 2006 pak byl jejím výkonným ředitelem. Ve své roli také deset let až do letošního roku předsedal Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR)

„Rád bych Honzovi poděkoval za skvělou spolupráci v čele Internet Info, díky níž se nám podařilo dosáhnout řady úspěchů. Loučení po tak dlouhé době není jednoduché, je to ale i příležitost k dalšímu posunu pro obě strany,“ říká Marek Antoš.

CIF 24 - tip - superearly cena

Marek Antoš

Simkanič z Internet Info přechází do nově vznikajícího tištěného i online deníku, který se v Česku chystá pod patronací slovenského placeného Denníku N. Stejně jako slovenský titul také nový český projekt má být dostupný za předplatné.

Simkanič by se měl stát výkoným ředitelem nového deníku a na post šéfredaktora má nastoupit Pavel Tomášek, který nedávno odešel z čela online deníku Aktuálně.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).